JSM 2020-22 on päättynyt

Kirjoittanut Vilka Sipilä 4. kesäkuuta 2022

TuTS ei niittänyt mainetta päätösviikonlopulla 20-22.5. Tavallisesta poiketen ottelut pelattiin eri paikkakunnilla. Me saimme kunnian viettää karkelot Vammalassa.

SalSK nuiji tutsilaiset perjantaina oikein kunnolla 7-1. Lauantaina liityin jengiin mukaan, mutta siitä ei suurta hyötyä ollut, kun jouduttiin luovuttamaan kaksi pöytää. Hävittiin VammSK:lle lukemin 6-2. He voittivat myös mestaruuden. Onnittelut siitä. Taisi olla jopa heidän ensimmäinen. Oma pelini oli erittäin tylsä suurmestaritasapeli. Jari pelasi hyvin Henriä vastaan ja se onkin analysoitu. Jessen tasuri Jussi Kaukoa vastaan oli koko viikonlopun suurin yllätys. Tasoero oli jopa 602 selopistettä. Sekin peli liittyi pieneen analysointikokoelmaan. Samana päivänä oli myös ottelu LauttSSK - TuTS 2. Kahden luovutuksen avustuksella kakkosjoukkue hävisi 7.5-0.5. Matias Hietalahti sai ainoan tasapelin.

Sunnuntaina luovutettiin yksi pöytä ja silti melkein saatiin tasapeli Gambiitilta. Viimeisessä pelissä Markus Kiili onnistui jotenkin pitämään kyntensä uppoavassa laivassa ja sai pidettyä tasapelin Teemu Topi-Hulmia vastaan. Kalle Niemi olisi tarvinnut vastustajakseen Mikael Nouron, että olisi voinut kamppailla KvM-normista. Samu Ristojan voittaminen ei riittänyt. Itse onnistuin kukistamaan hallitsevan Suomen mestarin Pekka Köykän ilman suurta hien valumista. Jari Järvenpää voitti myös pelinsä Jan Ristojaa vastaan ja samalla varmisti parhaan prosentuaalisen tuloksen meidän liigajoukkueesta, 5.5/7 eli 79%.

Lopullinen sijoituksemme oli yhdeksäs. Parempaa sijoitusta ei ole edes voinut toivoa, kun vahvistuksia ei ole peluutettu eikä edes koko kahdeksaa pelaajaa ole aina saatu mukaan. TuTS 2 koki samanlaisesti ja oli kuudes. Olen erittäin tyytyväinen, että kausi on vihdoin päättynyt. Toivottavasti tulevaisuudessa ei tarvitse enää luovuttaa pelejä. Klikatkaa oikeasta alakulmasta, jos haluatte isomman laudan analyyseille.