Lasten ja nuorten toiminta keväällä 2022

Kirjoittanut Kalle Niemi 1. tammikuuta 2022

TuTS:n lasten ja nuorten shakkikerhot sekä valmennusryhmä keväällä 2022 alkavat viikolla 2 TuTS:n pelitilassa osoitteessa Ruiskatu 8C.

Shakkikerhovaihtoehtoja on kevätkaudella kaksi: Tiistaisin klo 17-18 ja keskiviikkoisin klo 17-18. Valmennusryhmä on tiistaisin klo 18-19. Ensimmäiset shakkikerho- ja valmennusryhmäkerrat ovat siis tiistaina 11.1. ja keskiviikkona 12.1.

Lasten ja nuorten shakkikerhoa on edellä mainituilla ajankohdilla kesälomaan asti. Osallistumismaksu kevätkaudeksi on 80 EUR/osallistuja/shakkikerho. Jos haluaa osallistua sekä tiistain, että keskiviikon shakkikerhoihin osallistumismaksu on yhteensä 120 EUR/osallistuja.

Lasten ja nuorten valmennusryhmä on aina tiistaisin klo 18-19 kesälomaan asti. Valmennusryhmä on tarkoitettu jo shakin perusteet hallitseville lapsille ja nuorille, jotka haluavat kehittyä pelaajana ja harjoitella tavoitteellisesti kilpailuja varten. Valmennusryhmässä ei juurikaan pelata shakkia, vaan harjoitellaan shakin teoriaa esimerkkien ja tehtävien kautta. Osallistumismaksu valmennusryhmään kevätkaudeksi on 80 EUR/osallistuja.

Osallistumismaksuun on mahdollista hakea avustusta taloudellisin perustein Turun Shakkitoiminnan Tuki ry:ltä. Tiedustelut asiasta Kallelle.

Ilmoittautumiset lasten ja nuorten shakkikerhoihin ja valmennusryhmään suoraan niiden vetäjälle, shakkiopettaja Kalle Niemelle:
Sähköposti: kalnie86@gmail.com
Puhelinnumero: 050 3218 617

Huom! Toiminnassa noudatetaan viranomaisten voimassa olevia korona-suosituksia ja -rajoituksia, joista voi aiheutua muutoksia edellä mainittuihin aikatauluihin.