Mitä shakinpeluu kerhossamme maksaa?

Kirjoittanut Tero Salopää 5. huhtikuuta 2017

Shakinpeluun aloittaminen kerhossamme on hyvin edullista, voisi sanoa, että jopa hyvin halpaa. Maksut koostuvat pääasiassa seuraavasti:

Kerhon jäsenmaksu: 10 EUR/vuosi. Jäseneksi liittyminen ei ole pakollista ennen kuin pelaaja haluaa osallistua ns. virallisiin kilpailuihin kerhon ulkopuolella. Jäseneksi voi kuitenkin liittyä vaikka heti ensimmäisellä käyntikerralla.

Osallistuminen joka keskiviikkoiseen pikashakki-iltaan: Aikuiset 4 EUR, opiskelijat 2 EUR, nuoret (20-vuotiaat ja sitä nuoremmat) 1 EUR.

Osallistuminen maanantaisin kevät- ja syyskaudella pelattavaan pitkän pelin mestaruusturnaukseen: Aikuiset 2 EUR/peli-ilta, nuoret 1 EUR/peli-ilta.

Suomen Shakkiliiton kilpailulisenssi: 90 EUR/vuosi, sisältää Suomen Shakki -lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Kilpailulisenssiä ei tarvitse maksaa ennen kuin on pelannut 10 ns. virallista kilpailupeliä.

Kaikki tarvittavat pelivälineet löytyvät kerholta, joten mitään välinekustannuksia ei tule, ellei halua ostaa esimerkiksi nappuloita ja lautaa kotiinsa.

Tervetuloa kivan harrastuksen pariin!!!