Puheenjohtajan tervehdys 2021

Kirjoittanut Tero Salopää 8. tammikuuta 2021

Tervehdys shakkitoverit!

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti kilpailutauko jatkuu ainakin 10.2.2021 saakka. Harva olisi uskonut, että vielä nykyaikana voi tällainen pandemia halvaannuttaa lähes koko yhteiskunnan ja siinä sivussa yhdistykset, kuten meidän oman shakkikerhomme toiminnan. Rokotteet ovat nyt tulleet ja tunnelin päässä on viimeinkin alkanut näkyä jonkinlaista valoa.

Kerhon sääntömääräinen vuosikokous tulee pitää helmikuun aikana. Myös Turun kaupungin myöntämä toiminta-avustus perustuu vuosikokouksessa hyväksyttyihin asiakirjoihin. Tästä johtuen esitän, että vuosikokous pidetään 22.2.2021 klo 18:30 alkaen. Mikäli viranomaisten määräykset tämän estävät, niin näillä sivuilla kerrotaan kokouksen uusi päivämäärä.

TuTS on pyrkinyt näissä poikkeusoloissa panostamaan nettishakkiin täydellä teholla. Olemme monella mittarilla tarkasteltuna yksi Suomen aktiivisimmista ja myös menestyneimmistä nettiseuroista, jotka osallistuvat viikoittaisiin nettiturnauksiin. Toivotankin kaikki pelaajat, sekä jo mukana olleet että uudet pelaajat, tervetulleiksi nettitoimintaamme.

Lopuksi toivotan kaikille pelaajillemme ja katsojillemme oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta sekä shakin että muiden elämänne mielenkiintoisten asioiden osalta!

Terveisin Tero Salopää, puheenjohtaja/TuTS