Kalenteri

Tähän on listattuna TuTS:n omia tai lähialueilla olevia tapahtumia. Katso myös SSL:n valtakunnallinen kilpailukalenteri.

Tulevat tapahtumat

heinä 12

Suomen Shakkiliiton sunnuntaiturnaus

Suomen Shakkiliitto järjestää 2 minuutin + 3 sekunnin inkremetti-ajoilla pelattavan pikashakkikilpailun 12.7.2020 klo 20:00 alkaen. Alla olevasta linkistä pääsee suoraan turnauksen sivulle:

ILMOITTAUTUMISLINKKI

heinä 14

Pikashakin joukkuekilpailu 14.7.2020

Tiistaina 14.7. klo 18:30 alkaen pelataan suomalaisten kerhojoukkuiden välistä Megaliigaa 3 minuutin + 2 sekunnin inkrementti miettimisajoilla. Pelaajia voi olla joukkueessa mukana vaikka kuinka monta, mutta lopputuloksiin huomioidaan jokaisen joukkueen neljän eniten pisteitä saaneiden pelaajien pisteet. TuTS:n joukkueeseen pääsee mukaan alla olevasta linkistä:

ILMOITTAUTUMISLINKKI

TuTS:n joukkueessa pelaamisen edellytyksenä on kuuluminen TuTS:n nettijoukkueeseen. Jos et ole vielä joukkueen jäsen, alla olevasta linkistä pääsee suoraan liittymissivulle:

Liity TuTS:n Lichess-joukkueeseen

heinä 15

TuTS:n pikashakkiturnaus netissä

Koronaviruksen takia TuTS järjestää toistaiseksi joka keskiviikko mahdollisuuden pelata nettiturnauksessa. Jokaisella kerralla pelataan hieman eri aikakontrolleilla, jotta kaikille olisi jotakin tarjolla. Seuraavan kerran pelataan keskiviikkona 15.7. klo 19:35 alkaen. Tällä kertaa on vuorossa 3+3 minuutin pikashakkia ilman inkrementtiä. Mukana toki “Berserk-nappi” ja voittoputkibonukset! Turnauksen kesto on 90 minuuttia. Turnaus pelataan Lichess-serverillä ja alla olevasta linkistä pääsee suoraan turnauksen alkusivulle, josta voi ilmoittautua mukaan. Pelaaja saa osallistua nimettömänä, mutta silloin mahdolliset saavutukset eivät lisää menestyneen pelaajan mainetta. Turnauksen ilmoittautumisen yhteydessä kysytään salasana, joka on TuTS:n kotikaupunki kirjoitettuna isolla alkukirjaimella. Salasanaa voi tiedustella myös Terolta. Kilpailuun saavat salasanasta huolimatta osallistua kaikki, mutta tarkoitus on, että se tuo tauon ajaksi hiukan ajankulua etenkin TuTS:n peli-illoissa muutoinkin ainakin silloin tällöin pelaaville.

ILMOITTAUTUMISLINKKI

Alla olevasta linkistä voi liittyä halutessaan kätevästi TuTS:n Lichess-joukkueeseen. Tämä ei siis tarkoita varsinaista TuTS:n kerhojäsenyyttä, vaan mahdollisuutta pelata netissä TuTS:n joukkueessa muita joukkueita vastaan käytävissä otteluissa. Tarkoitus on, että joukkueeseen voidaan hyväksyä oikeat TuTS:n jäsenet sekä aluksi lähinnä niitä, joilla on tunnuksena Suomen lippu, mutta myös niitä tunnustuksettomia nimimerkkejä, jotka kertovat joukkueen johtajalle viestillä oikean nimensä (ei luovuteta ilman lupaa muille).

Liity TuTS:n Lichess-joukkueeseen

Tervetuloa mukaan!

syys 19

Turun turnajaiset 19.9.2020

Lapsille ja nuorille suunnatun Turun turnajaiset -kilpailusarjan vuoden 2020 kolmas osakilpailu pelataan Samppalinnan koululla lauantaina 19.9.2020. Kilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä klo 9:30-10:00. Turnaus on kolmasn neljästä osakilpailusta. Kilpailusarjan tarkemmat tiedot löytyvät ao. kilpailukutsusta:

Kilpailukutsu

loka 24

Turun turnajaiset 24.10.2020

Lapsille ja nuorille suunnatun Turun turnajaiset -kilpailusarjan vuoden 2020 viimeinen osakilpailu pelataan Samppalinnan koululla lauantaina 1.2.2020. Kilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä klo 9:30-10:00. Turnaus on viimeinen neljästä osakilpailusta. Kilpailusarjan tarkemmat tiedot löytyvät ao. kilpailukutsusta:

Kilpailukutsu